Slider TurtleArt Over pk6

 

turtle 1Millenniumbaby

Turtle Art zag het licht op de eerste dag van dit millennium: 1 januari 2000. Het kroop uit het ei, vocht zich een weg naar het licht en belandde in de weldadige golven van de oceaan. Wat een vrijheid! Het voelde alsof ik onbezorgd mocht gaan knutselen met woorden en beelden. Dat deed ik dan ook. Al doende leerde ik (als communicatiedeskundige) meer en meer over tekstschrijven, vormgeven, content-managementsystemen, publiciteit & communicatie, journalistiek, marketingtools, online-strategieën, social media en natuurlijk Photoshop! Het voelt allemaal nog steeds als onbezorgd knutselen…

 

Puberturtle

turtle 4Inmiddels zijn we zo’n 15 jaar verder. Je mag dus concluderen dat de Turtle – na een vrolijke jeugd – lekker aan het puberen is geslagen. Wat dat betekent? Geen flauw idee. Pubers zijn zooo onvoorspelbaar. Het zou zomaar kunnen dat er – naast de huidige werkzaamheden – meer creatieve projecten in eigen beheer gaan komen. Bundels met verhalen en gedichten, fotografie, kinderverhalen en Happy Turtle Posters… Maar daarover later meer.

Boven alles blijft Turtle Art doorgaan met waar het goed in is! Dus wil je de mogelijkheden bespreken, mail me dan… Graag!

Hartelijke groet,
Annick Huijbrechts

 

Update 2018 

We zijn nu 18 jaar en diverse mooie, creatieve projecten verder. Helaas stopt Turtle Art met alle werkzaamheden wegens ziekte van Annick. Teksten, liedjes, blogs en verhalen van Annick waar ze trots op is, vind je op haar website www.annick.nl.

 

Lees ook

Kom je uit een ei?  Mijn leven vóór Turtle Art  |  Wat wil die schildpad nou eigenlijk? Turtle Missie

De portretfoto’s van Annick zijn gemaakt door Spike Bakker.