Slider TurtleArt Website CMS pk6 (2)

Zoek je iemand met CMS-ervaring? Turtle Art is snel thuis in welk CMS dan ook. Werkt je organisatie met Hippo, Alterian of WordPress, dan schuif ik nóg makkelijker in.

Redacteur, instructeur en meer..

Sinds 2000 ben ik intensief betrokken bij de webredactie van de Consumentenbond; niet alleen als webredacteur (zie ook: Tekst) maar op diverse functies. Tijdens de doorlopende vernieuwingen aan website en content-managementsysteem (CMS) werd ik vaak ingezet als instructeur voor nieuwe CMS-medewerkers en webredacteurs.

Eindredacteur van 80.000 pagina’s!logo cobo

Sinds 2008 heb ik als eindredacteur de site en het CMS (Hippo, en daarvoor Alterian) door en door leren kennen en bewerken. En dat is nogal wat: het is één van de grootste, meest complexe websites van Nederland! Maar liefst 80.000 pagina’s inclusief teksten, afbeeldingen, video’s, banners, blokken, wizards, interactieve tabellen, reviews, een apart deel voor leden.. Nou ja.. kijk gerust zelf eens op www.consumentenbond.nl.

Analytisch en creatief denken

Als eindredacteur van zo’n website moet je niet alleen goed zijn met teksten, je moet ook van puzzelen houden! Oftewel: analytisch en creatief kunnen denken. Je bent namelijk continu oplossingen aan het vinden. ‘Waarom toont die wizard niet zoals we willen? Hoe presenteren we deze informatie op aantrekkelijke, efficiënte wijze?’ Creatief omgaan met de mogelijkheden en beperkingen van het CMS dus. Iedereen met een beetje CMS-ervaring weet hoe ingewikkeld en frustrerend het kan zijn. Maar ook hoe leuk! En uitdagend!

Dus heb je CMS-ervaring nodig? Neem contact op met Turtle Art!

Lees ook:

Je eigen website in WordPress. Website met karakter!  |  Online-aanbod Turtle Art: Website